Laina fa'apipi'i otometi e mafai ona avea ma aga fou i le lumana'i

Faʻatasi ai ma le faʻateleina o le manaʻoga o tagata faʻatau, e le gata o le lelei ma le faʻatinoga o oloa e manaʻomia ina ia sili atu le faʻamalosi, ae faʻapea foʻi le saʻo o le afifiina o fualaʻau ma le matagofie o foliga afifiina e manaʻomia ina ia sili atu ona faʻapitoa.O le mea lea, o le televave o le atinaʻeina o masini faʻapipiʻi masini ua faʻaalia, ma ituaiga eseese o masini afifi e faʻaalia i se vaitafe e le gata.

I le faagasologa o le saoasaoa, atinaʻe atamai e le gata ina fesoasoani i atinaʻe e faʻaleleia le lelei ma ausia tupe mama, ae fesoasoani foi i le faʻaleleia ma le suiga o le alamanuia atoa e faʻafetaui i le suiga o maketi.O loʻo faʻalauteleina le fua o le gaosiga o masini i totonu o le atunuʻu, ma o loʻo faʻaalia ai le lelei o le masini, aemaise lava ile fale gaosi oloa.

I le avea ai o se alamanuia e ogatusa ma le tulaga o le masini ma le atamai i le tulaga o le afifiina, o le tulai mai o le laina afifiina atoatoa ua matua faaleleia atili ai le masini afifiina e fetaui ma manaoga o le gaosiga otometi, faaleleia atili le saogalemu ma le saʻo o le pusa afifi, ma atili ai. fa'asa'olotoina le 'aufaigaluega afifi.

Faʻatasi ai ma le faʻaauauina o le atinaʻe ma le alualu i luma o saienisi ma tekinolosi, o manaʻoga fou o tekonolosi faʻapipiʻi ma mea faʻapipiʻi o loʻo tuʻuina atu i luma i le tulaga o le gaosiga, o le tauvaga o masini afifiina o loʻo faʻateleina le malosi, ma o le lelei o le gaosiga otometi laina gaosiga o le a faasolosolo malie. taʻutaʻua, ina ia faʻalauteleina le atinaʻeina atoa o alamanuia masini afifi.

I le feagai ai ma le tauvaga o le lalolagi atoa ma le suiga o le fale gaosi oloa a Saina, o le a suia le gaosiga o meaʻai ma le faʻapipiʻiina o meaʻai mai le tele o gaosiga i le gaosiga fetuutuunai e tusa ai ma maketi poʻo manaʻoga o tagata faʻatau, o le mamanu ma le pulea o faiga o le a tutoʻatasi i le tuʻufaʻatasia o le mamanu ma le pulea. faiga, ma manaoga o fale gaosi oloa i luga o le tulaga lelei, tau, lelei ma le saogalemu o loʻo faʻaleleia pea, E mafai ona valoia o nei suiga o le a faʻaleleia ai le atinaʻeina ma le faʻaogaina o faʻamatalaga ma tekinolosi atamai i pisinisi taumafa.


Taimi meli: Me-18-2021