Post Epidemic Era: Ta'uta'ua Saunia Mea'ai Packaging

Ta'uta'ua o Mea'ai Saunia Mea'ai

I le vaitau o le faʻamaʻi, o le siʻitia o meaʻai fou ma pisinisi fou faʻapitoa ma le faʻavaveina o le tuʻufaʻatasia o luga o luga o le initaneti ma le tuʻufaʻatasia o le faʻaogaina o vaaiga uma e faʻaalia ai o loʻo feagai le maketi o tagata faʻatau ma le faʻaleleia atili.
1. Ia Mati, o le faʻatau atu o meaʻai saunia i le atunuʻu na faʻateleina e sili atu i le 150%, ma o le faʻatupulaia o tausaga taʻitasi i Shanghai i le afa masina talu ai na sili atu nai lo le 300%.
2. I le taimi o le Tausamiga Tautotogo i lenei tausaga, o le faʻatau atu o meaʻai saunia i le faʻatauga a Ding Dong na faʻateleina e sili atu i le 400% tausaga taʻitasi.
3.I le taimi nei, o le faʻaogaina o meaʻai saunia i totonu o pisinisi faʻatau oloa a Saina e na o le 10-15%, aʻo Iapani ua oʻo atu i le 60%.

Mai faʻamatalaga o talafou o loʻo i luga, e mafai ona iloa o "meaʻai saunia" ua faasolosolo malie lava ona avea ma mea lauiloa a tagata faʻatau i le lua tausaga talu ai.

Punavai o Mea'ai Saunia?

O mea'ai saunia na afua mai i le US 1960s, aemaise lava mo pisinisi tu'uina atu mea'ai B-itu, tu'uina atu aano o manufa'aisa fou, i'a, moa, fualaau faisua, fualaau 'aina, ma mea'ai i fale'aiga, falema'i, a'oga, ma isi fa'alapotopotoga.

Na atiaʻe i Iapani i le 1980s, faʻatasi ai ma le atinaʻeina o felauaiga o filifili malulu ma le taʻutaʻua o pusaaisa i Iapani, na amata vave ona atiaʻe le pisinisi o meaʻai saunia.Ua atia'e atina'e ma pisinisi ma tagata fa'atau, e pei o le fa'alauiloaina o oloa moa mo faleoloa fa'atauva'a ma fale'aiga fa'ato'aga mo pisinisi ma fa'ailoa ai le fa'afaigofie ma le fou o mea'ai mo tagata fa'atau.

O le manaoga mo meaai saunia i Saina na amata i faleaiga meaai vave e pei o le KFC ma McDonald's, ona atiina ae ai lea o le gaosiga ma le tufatufaina atu o fualaau faisua mama.Talu mai le 2000, na faʻalauteleina i aano o manufasi, moa ma meaʻai vai, ma faʻaalia meaʻai saunia.Seia oʻo i le 2020, ina ua faʻatapulaʻaina e le faʻamaʻi le femalagaaʻi o tagata nofoia, na avea meaʻai saunia ma se filifiliga fou, ma faʻateleina le faʻaogaina o tagata faʻatau.

O a Mea'ai ua Saunia?

O mea'ai ua saunia e aofia ai mea'ai ua saunia, mea'ai fa'avela, mea'ai ua saunia, ma mea'ai ua saunia.
1. Mea'ai ua saunia e 'ai: e fa'atatau i mea'ai saunia e mafai ona 'ai sa'o pe a uma ona tatala;
2. Mea'ai ua saunia e fa'avevela: e fa'atatau i mea'ai e mafai ona 'ai pe a uma ona fa'amafanafana;
3.Sauni-e-kuka meaai: e faatatau i le faiga e fai si loloto (kuka pe falai), e tusa ai ma vaega o le pusaaisa po o le potu vevela teuina o oloa semi-uma, lea e mafai ona vave i totonu o le ulo ma saunia ma condiments;
4. Mea'ai ua saunia: e fa'atatau i tama'i fasi aano o manufasi, fualaau faisua fou ma mama, ma isi mea ua uma ona faia muamua e pei o le faamamaina ma le tipiina.

Tulaga lelei o Mea'ai Saunia
Mo pisinisi:
1. Fa'alauiloa le tulaga fa'aonaponei o gaosiga o mea'ai ma fa'ato'aga;
2. Fa'alauiloa atina'e fou, fua fa'atatau ma alamanuia;
3.Save tau logistics;

Mo tagata fa'atau:
1. Faasaoina le taimi ma le malosi tau o le fufuluina, tipi, ma le kuka loloto;
2. E mafai ona saunia ni ipu e faigata ona kuka i le fale;
3.O nisi o mea i totonu o ipu saunia e sili atu le taugofie nai lo le faʻatauina taʻitasi;

Fa'atosina Mea'ai
Sii mai se fuaiupu mai le Japanese packaging design master Fumi Sasada: E na'o le 0.2 sekone e lolomi ai le oloa ile mata.Afai e te manaʻo e taofi tagata faʻatau, e tatau ona e faʻalagolago ile afifi mata.E faatatau foi lenei fuaiupu i le afifiina o meaai saunia.I le siosiomaga o loʻo i ai nei o meaʻai saunia, pe faʻafefea ona tu ese mai le tele o oloa tutusa, afifiina o le ki.

O a matou fa'ata'ita'iga afifiina o mea'ai saunia
Fa'atosina Mea'aiO mea'ai saunia e afifi e masini afifiina thermoforming

Fa'atau le masini afifi meaai saunia mai Utien
A maeʻa ona faitau i luga, afai o loʻo e fiafia e uiga i masini afifi meaai saunia, o le auala pito sili ona faigofie mo oe o le faʻafesoʻotaʻi saʻo mai ia i matou.I le avea ai o se tagata tomai faapitoa afifiina, matou te fiafia e ofoina atu la matou fofo ia te oe!


Taimi meli: Me-12-2022