Tulaga Su'esu'ega丨QL FOODS,Ose Kamupani Seafood mai Meleisia

QL Foods Sdn.Bhd o le kamupani fa'ato'aga fa'ato'aga i totonu o le atunu'u.Fa'atasia i le 1994 o se tasi o lala o le QL Resources Berhad, o se fa'alapotopotoga fa'ato'aga fa'ato'aga fa'ato'aga fa'atasi ai ma le fa'atauga o maketi e silia ma le USD350 miliona.O loʻo i Hutan Melintang, Perak, Malaysia, o le fagota pito sili ona tele i totonu o le atunuʻu, o loʻo i luga o faʻamaumauga a le kamupani o le uluai gaosiga o le surimi tuʻufaʻatasia tuʻufaʻatasia i totonu o le atunuʻu o loʻo tuʻufaʻatasia tele le faʻaogaina o le laina gaosiga i lalo e gaosia ai le suimi ma le surimi-faʻavae oloa. .
Tulaga Su'esu'ega丨QL FOODS,Ose Kamupani Seafood mai Meleisia

O mea'ai sami e maualuga le lelei e mana'o e tu matilatila mai oloa fa'apena i le maketi fa'atauva, o le afifiina o oloa e iai sona sao taua i le fa'atauga.

I luga o le faʻamoemoe o le faʻamalosia o le tuliloaina o le lelei o meaʻai lava ia, na toe maua ai i matou e le QL FOODS matou e fesoasoani ia i latou e mamanuina ni fofo fou, e faʻateleina ai le matagofie o oloa i tagata faʻatau.QL FOODS na okaina le sili atu ma le sefulu masini fa'apipi'i fa'apipi'i fa'alelei otometi mai le Utien Pack muamua, ma sa latou fa'aogaina masini Europa a'o le'i fa'aogaina a tatou masini.

Tulaga Su'esu'ega丨QL FOODS,Ose Kamupani Seafood mai Meleisia1

QL FOODS e fa'aogaina masini fa'apipi'i (DZL-430R) mai UTIEN PACK, e fa'apipi'i ai le 140 kalama o pa'u fa'ailo.O le afifiina o se ata malūlū e faʻalautele le afifiina o mea gaogao, o afifi taʻitasi ua mamanuina se laina togitogi e tipi i le ogatotonu, lea e mafai ona vaevaeina i 2 afifi laiti tutoʻatasi, taʻitasi tamaʻi afifi e 70 kalama, o le afifiina pito i luga ata tifaga ma le lomiga aso.

O le galuega a le masini faʻapipiʻi faʻapipiʻiina otometi (DZL-430R) e mamana, e aofia ai toetoe o modules taua uma, faʻatasi ai ma se maualuga maualuga o le fetuutuunai, ma e mafai ona vave suia le mamanu e sui ai le faʻapipiʻi pepa.

O loʻo faʻapipiʻiina foi le masini ma se faiga faʻafefe vevela mo le lolomiina o aso o le afifi pito i luga ata.Ole fofo fou ole afifiina na saunia e Utien Pack flexible thermoforming packaging machine o loʻo faʻataunuʻu atoatoa uma faʻamoemoega ole QL FOODS.

Tulaga Su'esu'ega丨QL FOODS,Ose Kamupani Seafood mai Meleisia2


Taimi meli: Au-03-2021