Fa'atonuga mo le fa'aogaina o masini fa'apipi'i gaogao fa'amalama

Thermoforming masini afifiina gaogao o se ituaiga afifi masini masini e masani ona faʻaaogaina i meaʻai, vailaʻau, meafaigaluega ma isi alamanuia.O fa'atonuga nei mo le fa'aogaina o lenei masini:

1. Su'esu'e masini fa'apipi'i vacuum fa'apipi'i maualuga maualuga e fa'atulagaina mo fa'apipi'i vacuum saosaoa.O nei masini e fa'aogaina ata fe'avea'i e fa'avevela, fa'alo'alo i totonu o se pusa fa'avae, fa'atumu i oloa, ona fa'amaufa'ailogaina lea i se fa'avaa pito i luga pe a uma ona aveese.O le taimi lava e tipi ai le pusa fa'avae, ua saunia lau afifi fa'apitoa.
2. Fiafia i se faʻalavelave faʻalavelave faʻapipiʻi masini faʻapipiʻi faʻatasi ma la matou masini faʻapipiʻi masini faʻafefete.O nei meafaigaluega e faʻaaogaina ata faʻafefete mo le faʻapipiʻiina o masini vevela maualuga, lea o loʻo faʻalauteleina ai le laupepa vevela i totonu o se ato pito i lalo, faʻatumu i oloa, faʻafefeteina, ma faʻamaufaʻailogaina i se ufiufi pito i luga.Mulimuli ane, o afifi ta'itasi e gaosia pe a uma ona tipi.
3. Afai o loʻo e suʻeina se masini faʻapipiʻi masini faʻapipiʻi faʻamaʻi faʻafefeteina mo le faʻapipiʻiina o masini vevela maualuga, aua le toe vaʻai.O a matou mea faigaluega e faʻamafanafanaina le ata feʻaveaʻi, faʻaloloa i totonu o se afifi pito i lalo, faʻatumu i se oloa, toso se masini, ma faʻamaufaʻailoga le afifi pito i lalo ma se ufiufi pito i luga.O afifi ta'itasi ta'ito'atasi e gaosia lelei pe a uma ona tipi.

Afai e te mana'omia pea nisi fesoasoani, fa'amolemole lagona le saoloto e fa'afeso'ota'i i matou.


Taimi meli: Mati-29-2023